Damir

Kategorier:

Hej, Vi skall bygga hus och behöver hjälp med utvändig färgsättning. Taket måste vara tvåkupigt rött tak. Vi har en naturtomt som är en hörntomt och har träd samt skog i direkt anslutning. Våran fråga är vilken fasadfärg är snygg till rött tak samt hållbart. Vi kan välja plåt i svart plåt eller alu zink plåt. Samtidigt undrar man vad som passar bäst för färg på fönster och ytterdörr. Vi vill ha naturfärger invändigt där vi kommer att ha svarta innerfönster. Vi vill det ska match på något sett med inne har vi tänkt. Mvh Damir

13/10/2021 15:02:15

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Damir

Jag hjälper dig gärna men här skulle jag behöva lite mer information. Vilken färgkod kommer du att ha på fönster och dörrar? Återkom med detta samt vilka färger ni gillar och gärna en bild på huset, så fortsätter vi sedan.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej igen, Vi har koll på ytterdörren dock inte utvändiga fönster då vi vill ha samma färg på Fönster utvändigt som fasaden. NCS-S-9000-N. Det är koden på ytterdörren. Taket är rött samt. Vi är nära skogen och vill ha någon slags ljusgrå färg på huset samt samma fönster. Har ni något bättre förslag lyssnar vi gärna. Invändigt återkommer vi längre fram.

02/11/2021 08:28:29

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Damir

Tack. Kika på  JOTUN 1284 Svolvär,  1141 Natural Beige,  JOTUN 0394 Varmgrå eller JOTUN 1378 Kontur till fasaden. Provmåla på stora skivor som du kan flytta runt och se hur de olika kulörerna blir på olika sidor om huset, i olika ljus. Betrakta på lite avstånd. Måla sedan fasaden, vindskivor, knutbrädor och foder runt fönster och dörrar med  DEMIDEKK Infinity. Fönster och dörrar målas med  DEMIDEKK Infinity Details.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top