Carina

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Ska målas

Angränsande rum : Havstulpan - NCS S 2000 N (ljusgrå) i passage utanför

Möbler/köksluckor etc. : Ska köpas in

Tak : Ska målas vitt

Hej, jag ska måla ett sovrum i norrläge i färgen soft skin. Jag är ute efter en varm känsla men inga starka skrikiga färger. Jag skulle vilja måla taket i en vit färg och de två dörrarna och listerna runt dem i samma vita färg som taket. Det finns en 8 cm hög välvd list som går utefter taket/väggarna hela rummet runt. Den skulle jag vilja måla i en ljus färg som passar till soft skin och såklart till den vita takfärgen. Vilken vit takfärg rekommenderar ni och vilken kulör är fin till taklisten mellan tak och vägg? Jag ska köpa nya möbler/gardiner/tavlor så allt annat i rummet tillkommer. Tack!

24/10/2021 22:41:10

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Carina

Fin vit kulör till  LADY 10580 Soft Skin är  LADY 9918 Klassisk Vit. Måla allt som ska vara vitt i denna. Kika på  LADY 0552 Tudor,  LADY 1376 Froströk eller  LADY 1622 Reflektion till taklisten. Provmåla innan du sätter igång.

För matta och vackra väggar målar du med  LADY Pure Color, Nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak. 

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top