Anna Viktoria

Kategorier:

Fönster : Vita

Dörr : Vita

Garageport : -

Grundmur : Ljusgrå - målad

Vi vill måla om ett fritidshus (65kvm) byggt 1970. Huset ligger i ett sommarstugeområde men har en ganska stor tomt med både gräsmatta, träd och skogsparti. Huset är målat blågrått idag och vi lutar åt en mörkare grå/svart kulör istället. Många målar ju svart nu, vad är nästa kulörtrend? Och utifrån min beskrivning, vad säger du skulle kunna vara en kulör som passar in i blandat skogslandskap. Tack på förhand!

28/10/2021 07:31:30

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Anna

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att ladda upp en bild på ditt hus så vore det toppen? Återkom med denna så hjälper jag dig vidare sedan.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, hittar inte ditt svar, så skriver på nytt. Om vi väljer att måla i kulör ”naturligt svart”. Vilken vit kulör rekommenderar du till foder? Är det finast att måla både knutar, foder och vindskivor i vitt eller ska man måla in något av dessa med den svarta fasadfärgen? Mvh A-V

16/01/2022 09:53:07

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Anna

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att ladda upp en bild på ditt hus så vore det toppen. Återkom med detta samt vilken färgkod du har på dörr och fönster om dessa ej ska målas om, så fortsätter vi sedan.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top