LF

Kategorier:

Hej, Vi bor i skärgården och har byggt flera hus på tomten typ sjöbodar och målat dessa i slamfärg falu rödfärg (den mörkröda). Fönstren är vita och nu skulle vi behöva hjälp med färg på gavlar, vindskivor, fönsterfoder och dörrar. Vi tänker oss en mellangrå färg på allt utom dörrarna som vi vill ha i en mörkgrå färg. Vi provade Labrador på en dörr men den ser grågrön ut. Vad kan ni rekommendera?

05/11/2021 12:22:00

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att ladda upp en bild så vore det toppen. Kika annars på en rödare grå tex  JOTUN 1284 Svolvär,  JOTUN 0394 Varmgrå,  JOTUN 1939 Sandbeige eller JOTUN 10254 Brun Jord, till detaljerna. Fin kulör på dörren kan vara JOTUN 8413 Herrgårdsgrön eller JOTUN 1223 Höststämning.

Provmåla innan sätter igång. Vindskivor, knutbrädor och foder runt fönster och dörrar målas med  DEMIDEKK Infinity. Fönster och dörrar målas med  DEMIDEKK Infinity Details.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för info. Är inte hemma just nu men återkommer snart med bilder. Jotun 1223 höststämning finns inte när man söker på er hemsida, var kan jag se den?

08/11/2021 12:03:45

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Här kan du hitta vår exteriöra färgkarta https://www.jotun.com/se/se/decorative/colour-card-overview-page-exterior Höststämning finns med bland de gula kulörerna.

Med vänlig hälsning:)




Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top