Emma

Kategorier:

Fönster : NCS 0502 Y

Dörr : Valv, NCS 0502 Y

Hej! Skulle vara evigt tacksam att få rekommendation på färg till mitt vardagsrum. Som det ser ut nu är det vitt. Man kan se viss ojämnhet I väggen när ljuset kommer in. Det finns vissa märken efter gamla tavlor och jag känner att rummet skulle få ett annat djup av en annan nyans. Jag har tänkt mig en kalkfärg då det verkar som att ojämnheter inte blir lika synliga sant att det ger lite liv till väggarna. Vi har ek-parkett. Vita lister och vitt tak. (Vi planerar att måla taket också, och vill gärna ha rekommendation angående även den färgen.) Vad rekommenderar ni för nyanser i er kalkfärg till väggarna?

05/11/2021 15:21:21

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Emma

Kika på  LADY 8281 Pale Linden,  LADY 5249 Linblå,  LADY 1024 Tidlös eller  LADY 10290 Soft Touch. Måla taken i  LADY 1001 Eggvit

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För kalkade väggar målar du med  LADY Minerals kalkfärg. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak. 

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top