Anna

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : S0502-Y

Angränsande rum : ej valt

Möbler/köksluckor etc. : NCSS5010-G30Y

Tak : Vit

Hej, vi håller på att bygga en stuga och har kört fast lite vid färgval. har ni några förslag som går ihop med färgen på köket? Vi vill ha en greige färg. I sovrummet funderar vi på någon grön eller gråblå färg. I de 2 barnrummen funderar vi på grönt.

25/11/2021 20:23:37

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Anna

Kika på  LADY 10678 Space till de allmänna ytorna. Sovrum kan vara i  LADY 5249 Linblå,  LADY 8281 Pale Linden och  LADY 8252 Green Harmony. Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med  LADY Pure Color, Nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för tipsen. Vi kommer att köra på space och pale Linden. Men till vårat sovrum börjar jag fundera på Form eller senses? Eller har du något annat bra förslag som funkar bra ihop med snickerierna? Kändes som att Linblå krävde vita möbler och det är inget som faller mig i smaken :) Till toaletten ska vi ha Tarkette Aqaurelle i färgerna concrete grey och medium grey, https://konsument.tarkett.se/sv_SE/kollektion-C000020-aquarelle-vatrumsmatta/raw-concrete-medium-grey https://konsument.tarkett.se/sv_SE/kollektion-C000021-aquarelle-vatrumsvagg/raw-concrete-grey rummet innanför toaletten är tvättstuga/teknikrum. Där kommer tvättmaskin och skåp gå i svart med en grå cementliknande bänkskiva. Vad har du för tips på ljus färg där?

25/01/2022 12:25:22

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Kika på  LADY 12075 Soothing Beige och  LADY 12083 Devine till de återstående sovrummen. Provmåla igen.

Med vänlig hälsning:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top