Hjälp att välja färg till väggar och golv i vår sovstuga.

Kategorier:

- Övrigt

Lister/dörrar/fönster: S 0300-N

Angränsande rum: Faluröd

Hej. Vi ska göra i ordning vår sovstuga. Stugan är en gamal timrad sak som är målad faluröd på utsidan och har träpanel invändigt. Jag hade tänkt måla taket och bjälkar vitta (S 0300-N helmatt) Alla möbler som som ska in är målade i samma vita snickerifärg som jag tänkt till taket. Möblerna är äldre trämöbler som vi fixa till. Nu till den stora frågan. Val av färg på väggarna och golvet? Någon gråton eller kanske mot det blåa hållet kanske. Stugan kommer att användas som sovplats och för ungdomshäng.

10/05/2022 22:06:44

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Jag hade laserat tak och väggar i samma kulör. De ser ut att hänga ihop. Kika på  LADY Pure Nature 9098 Väderslitet Trä, en strykning till tak och träväggar. Kika sedan på  LADY 10678 Space eller  LADY 1016 Blek Sand till de släta väggarna. Golv kan vara i  LADY 1233 Mohair. Provmåla innan du startar.

Lasera tak och väggar med  LADY Pure Nature. Måla släta väggar med  LADY Pure Color, Nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Golven målas med Trestjerner Golvfärg https://trestjerner.se/produkter.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top