Färgsättning häll och kök

Kategorier:

- Kök

- Hall

Lister/dörrar/fönster : 0502-y på dörrar och lister, 0300n i taken

Angränsande rum : Jotun Sand i vardagsrum, Minty Breeze i sovrum 2. Sovrum 1 kommer att tapetseras med tapet i beige nyans.

Nu är det dags att färgsätta hall och kök. Kök och hall ligger i öst med mycket ljusinsläpp. Golven är vitlaserad ek (laminat) i samtliga rum. Funderar på att ha samma färg i hall och kök? Köket har i nuläget klarblått kakel över diskbänken så kanske bättre att välja något som inte skär sig till köket och något "roligare" till hallen? Köksluckor är i 0502-y. Lite sugen på Jotun Devine, men även Linblå. Gillar jordiga toner men vill våga vara lite modigare än beige och grått. Hjälp! Mvh Ellinor

16/06/2022 19:10:02

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Kika på  LADY 12083 Devine,  LADY 12125 Impression eller  LADY 5249 Linblå. Jag tycker att det låter som en bra ide att måla kök och hall i samma kulör.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med  LADY Pure Color, Nya  LADY Wonderwall eller  LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top