Färg

Kategorier:

- Vardagsrum

- Sovrum

- Kök

- Hall

- Övrigt

Lister/dörrar/fönster : NCS-S 0502-Y På fönster innedörrar. Tak och lister kan anpassas.

Vill ha gråa varma färger. 1.kök se första 5 bilderna. Vill ha nån kalkmålning i köket. Trappen ska kläs i vitaliserad ek som golvet i köket sen byggs och även ha en takkupa ovanför trapp en. Sen har vi en öppenspis i vardagsrummet som går igenom huset och en av väggarna av murstocken är i köket , den ska putsas både murstock och öppen spis sen vill ja måla med någon av era kalkfärger. Och kökets bets och bänkskiva ser ni bilden nedan. Sen får ni gärna ge mig tips på anslutande rum uppe på övervåningen, vardagsrum/matsal och hall se 6 bilden på klinkersen . Tack i förhand ❤️

22/09/2022 11:20:16

Kommentar

Missade klinkersen till hallen på bilden den kommer nu på bild se nedan ☺️

22/09/2022 11:36:16

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Har du möjligen en planlösning att ladda upp. Den behöver inte vara så avancerad, bara så att jag ser hur rummen hänger ihop.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Här är den

27/09/2022 06:16:12

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Tack. När man ska färgsätta en hel bostad så är det lättast att börja med att bestämma kulörer till ytor som kök/v-rum. Därefter brukar det vara lättare att välja kulörer till övriga rum. Det kan lätt bli övermäktigt annars.

Hur går dina tankar kring väggar i köket? Mörka, ljusa, neutrala, gröna, rösa...?


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Neutrala färger 🥰

28/09/2022 17:31:10

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Kika på  LADY 12075 Soothing Beige till luckorna och  LADY 10678 Space till väggarna. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt i rummen och se hur färgerna blir på olika ställen, i olika ljus, lampljus och dagsljus. Återkom med med hur ni upplevde kulörerna så fortsätter vi sedan med övriga utrymmen sedan:)

För matta och vackra väggar väljer du LADY Pure Color, nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, snickerier, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i fyra olika glansgrader, Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.

 i köket. 

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top