Måla två angränsande sovrum

Kategorier:

- Sovrum

Hej Jag ska måla två angränsande sovrum. Ett ljusare och ett mörkare. De mörka färgen hade jag tänkt 3377 Slate Lavender och den ljusare Lavender touch 20186. Två frågor på detta. Enligt er hjälp med matchning-bot passar dessa inte ihop samt är 3377 inte bara grå utan även lavenderlila? Så.. passar ovannämnda ihop tonmässigt eller rekommenderar du någon annan kulör som är sådär sobert dovt lila/nrun/grå? En mörk och en ljusare

22/11/2022 12:45:38

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Konstigt,  LADY 3377 Slate Lavender, som är en grålila ton, fungerar fint med  LADY 20186 Lavender Touch. Fin vit ihop med dessa toner är  LADY 9918 Klassisk Vit. Måla tak, fönster, dörrar och lister i denna vita.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.



Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top