Väggfärg i hallen

Kategorier:

- Hall

Lister/dörrar/fönster : Lister syns knappt men de är målade i "Stockholms vit", taket är Lätthet, dörren är lik färgen Havsbris (tyvärr finns en stor garderob som är väldigt vit och som jag in kan måla)

Angränsande rum : Froströk på väggen, köket är i Blek Sand (öppen planlösning)

Hej, Jag önskar få tips på färg till hallen. Den är rätt liten och mörk. Just nu är den målad i lätthet men jag skulle vilja få in lite mer färg men den måste matcha dörren som är en blå färg som liknar Jotuns Havsbris. Jag tänkte på en grå/brun eller blå färg men den måste också lira med färgen Fröströk som vi har vardagsrum och kök. Tack! Mvh, Barbara

20/01/2023 16:50:24

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Kika på  LADY 10678 Space till väggarna.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top