Rosa/teracotta/Jordanära färg som passar till exhale

Kategorier:

- Övrigt

Lister/dörrar/fönster : Lister: klassisk vit. Dörr: sober

Angränsande rum : Kalk

Hej! Jag håller på att göra en light-renovering en en liten toalett. Jag har kalk på alla väggar i lägenheten ( även hallen som ligger i anslutning till toaletten) och snickerier är målade med klassisk vit. Jag har bestämt mig för att måla väggarna och taket på toaletten i den blågröna Exhale, men skulle även vilja måla golvet (plastmatta) i någon lite rosa, teracotta, rödbrun nyans som passar till exhale. Inte för stark färg, mer åt det jordigare hållet. Har du några tips?Dörren från hallen till toan är målade o Sober. Funkar warm blush tillsammans med exhale och sober? Se en inspirationsbild som jag bofogat. Kom gärna med förslag! :) Tack på förhand!

21/01/2023 19:49:19

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Plastmatt på golv i badrum kan tyvärr inte målas. Återkom med bild på ditt golv i badrummet så ska jag försöka hjälpa dig med passande kulörer.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Okej, så detta golvet går inte att måla alls? Väggarna är målade med jotun våtrumsfärg och golvet skulle jag egentligen vilja måla också (helst i färgerna typ senses, thoughtful, eller friendly pink). Passat några av dessa till exhale? Jag bifogar en bild på golvet. Det är någon typ av matta iaf.

25/01/2023 19:52:17

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Tyvärr rekommenderar vi att EJ måla plastmatta på golv. För bästa råd måste jag hänvisa dig till vår tekniska support. Du når dem på Jotun.com. Klicka på pratbubblorna längst ner i högra hörnet så svarar de dig så fort de har möjlighet.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top