Färgval

Kategorier:

- Vardagsrum

Lister/dörrar/fönster : Eggvit

Hej, vi söker en färg till båda våra vardagsrum. Problemet är att de är olika golv (valnöt och ekgolv) och rummen upplevs lite mörka samt att det är mycket grönska utanför så färgerna kan lätt se gul/gröna ut. Vi är idag inne på Sand eller Present men upplever sand för ljus och present för mörk. Finns det något alternativ emellan dem? helst vill vi ha mer åt mullvadsfärg men ändå värme i sig.

01/02/2023 09:43:57

Kommentar

Kan tillägga att anslutande tapet kommer vara William Morris pure Honeysuckle & tulip grey blue

01/02/2023 09:51:52

Kommentar

Vardagsrummet där nere ska målas om, lister och dörrar i eggvit. vardagsrummet ligger i fil med matsalen med en tapet /blå med greige ton åt gula hållet och träpanel i eggvit. Hallen ska tapeten bytas till William Morris pure honeysuckle tulip Grey. trappan tänker vi måla in i eggvit med, eller annan färg som kan binda ihop det. vardagsrummet där uppe är idag rosa, vi vill ha mer mullvadsfärgad eller mer åt sand. men upplever att vår ljusgråa soffa försvinner då.

01/02/2023 10:26:52

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jag hjälper dig gärna men här skulle jag gärna vilja veta vilka färgkoder du har i angränsande rum samt gärna en planlösning. Återkom med detta så fortsätter vi sedan.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top