S 3005-Y20R

Kategorier:

- Vardagsrum

- Kök

Hej! Jag skulle vilja ha råd med att identifiera S 3005-Y20R hos Jotun. Vilken av er kulör matchar bäst denna NCS-kod? Vh, Jill

13/03/2023 22:36:08

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

LADY 1939 Sandbeige.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Tänk dock på att Jotuns kulörer är utvecklade speciellt för Jotuns produkter. Alla Jotun-produkter har ett unikt kulörrecept för att den färdigblandade kulören ska vara korrekt. Jotun garanterar därför bara riktig färgåtergivning jämfört med våra färgprover vid användning av Jotun-produkter

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej Annika, Tack för ditt svar. Vi kommer ha ett kök(köksluckor) i färg LADY 1939 Sandbeige (S 3005-Y20R). Har du förslag på två alternativ för ljusa väggfärger som skulle passa bra med denna färg? Tar även en tips på mörk accentfärg för detaljer/snickerier/möbler. Snickerierna i stort kommer lämnas i någon vit kulör. Köksluckor: LADY 1939 Sandbeige Väggfärg i kök/vardagsrum: Två alternativ för ljusa färger sökes Accentfärg: Potentiellt till detaljer sökes Tack!

21/03/2023 21:55:50

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Jag hjälper dig gärna men här skulle jag behöva lite mer information för att du ska få så bra svar av mig som möjligt. Vilken färgkod (ncs) har du på dina vita detaljer som fönster, dörrar och snickerier, om inte alla dessa detaljer ska målas om. Det påverkar vilka andra kulörer som blir bra och hur du kommer att uppleva slutresultatet. Lättaste sättet att ta reda på vilken vit kulör (om vita) dessa detaljer har är att låna hem färgprover på de vanligaste vita, S0500-N och S0502-Y, och jämföra. Återkom sedan med detta samt en planlösning så hjälper jag dig gärna vidare sedan.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej Annika, Tänker att vi vänder på det hela: Ge gärna ett förslag på det efterfrågade och inkludera tips på snickerifärg i ”vit” som du tycker är passande. Väldigt öppna för förslag och idéer! Tack

25/03/2023 19:59:20

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Kika på  LADY 10678 Space,  LADY 1931 Kokos,  LADY 1875 Sans,  LADY 1275 Mild eller  LADY 1376 Froströk. Måla allt som ska vara vitt, tak, fönster, dörrar och snickerier, i hela bostaden i  LADY 1624 Lätthet.

Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt i rummen och se hur färgerna blir på olika ställen, i olika ljus, lampljus och dagsljus.
För matta och vackra väggar väljer du LADY Pure Color, nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, snickerier, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i fyra olika glansgrader, Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top