kulörråd för mina köksluckor

Kategorier:

- Kök

Lister/dörrar/fönster : S0500-N

Angränsande rum : 0702-Y35R

Jag har en nyrenoverad sekelskifteslägenhet om 85kvm med 3,36 i takhöjd. Vardagsrum och kök ligger i söder, är målade med Jotun 0486 Silke. Genomgående hårdvaxad fiskbensparkett med ljus pigmentering. Tak, takstuckaturer, golvlister är målade i vitt med koden S0500-N. Köket är 12kvm med hög dubbeldörr till balkong och öppning mot vardagsrummet. I köket har jag mörkbruna träluckor på väggskåp, golvskåp har en vit ton, bänkskiva och kakel är vitt. Jag vill byta luckorna till en annan lucka och en färg som bryter av fint mot Jotun 0486 Silke. Lyckorna kommer att vara i sekelskiftesstil. Jag vill att köket ska ge en elegant intryck. Kan du hjälpa mig med förslag på färg?

22/03/2023 17:07:06

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Kika på  LADY 10341 Kalk eller  LADY 1016 Blek Sand till luckorna.

Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt i rummen och se hur färgerna blir på olika ställen, i olika ljus, lampljus och dagsljus.

För matta och vackra väggar väljer du LADY Pure Color, nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, snickerier, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i fyra olika glansgrader, Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top