färgråd till våra väggar i vårt Kök

Kategorier:

- Kök

Lister/dörrar/fönster : Standard vitt

Hej, Behöver få färgråd till våra väggar i vårt kök. Det är ett ramkök med vitrinskåp i färgen jotun kalk. Bänkskiva är corian i färgen cameo White. fönstre och dörrar i standard vitt. Vilka färger på vägg skulle matcha till kalk ? Tack Trine

24/05/2023 00:24:03

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Jag hjälper dig gärna men här skulle jag behöva lite mer information för att du ska få så bra svar av mig som möjligt. Vilken färgkod (ncs) har du på dina vita detaljer som fönster, dörrar och snickerier, om inte alla dessa detaljer ska målas om. Det påverkar vilka andra kulörer som blir bra och hur du kommer att uppleva slutresultatet. Lättaste sättet att ta reda på vilken vit kulör (om vita) dessa detaljer har är att låna hem färgprover på de vanligaste vita, S0500-N och S0502-Y, och jämföra. Återkom sedan med detta samt färgkod i angränsande rum, så hjälper jag dig gärna vidare sedan.


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

9010 er mine døre og fönster

24/05/2023 15:21:39

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Tack. Vilken färgkod har du i angränsande rum? Har du redan målat dina köksluckor i  LADY 10341 Kalk? Hur upplever du Kalk ihop med dina vita detaljer? Ibland kan Kalk upplevas lite grårosa ihop med varmare vita detaljer.

Återkom med ovan så fortsätter vi.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top