Väggfärg

Kategorier:

- Vardagsrum

- Kök

- Hall

Lister/dörrar/fönster : NSC 500N?

Hej! Vi håller på med totalrenovering av kök, hall och vardagsrum (öppen planlösning). Rummet vetter mot väst med stora fönster och har mycket kvällssol. Köksluckorna är från Kvik i färgen Clay (typ som er Mohair). Snickerifärger är vanlig vit. Jag vill ha en varm greige färg som går mer åt beige. Vi älskar sand när man ser den i affären eller utomhus, men i vårt just nu tomma och spacklade rum ser den färglös och grå ut. Vad tror du? Finns det någon som liknar sand, men är lite varmare?

24/05/2023 08:04:55

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Om era snickerier som fönster, dörrar och lister är i S0500-N och köksluckorna i  LADY 1233 Mohair så kika på  LADY 12118 Hummus,  LADY 12125 Impression eller  LADY 12075 Soothing Beige om ni vill ha en varmare ton på väggarna. 

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för svar! 🙏 Här är luckor plus stenskiva. Vilken tror du passar bäst?

24/05/2023 12:40:37

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jättesvårt att säga utifrån en bild. Bästa sättet är att du provmåla enligt mitt tidigare tips.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top