Val av färg till sovrum

Kategorier:

- Sovrum

Lister/dörrar/fönster : Klassisk vit

Angränsande rum : Sommarsnö

Hej! Vi ska måla om sovrummet och önskar en färg som harmoniserar med resten av vårt hem. Vi har minty breeze i köket, sommarsnö i vår hall och antikgrå i vardagsrummet. Närmsta angränsande färg till sovrummet är sommarsnö. Vi har klassisk vitt på lister och ekgolv i sovrummet. Vi vill ha en färg som passar bra till vår ljusgråa säng och övriga färger i sovrummet.

25/05/2023 12:55:50

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Kika på  LADY 6350 Soft Teal,  LADY 5249 Linblå,  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 7555 Soft Mint.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tack för de olika förslagen. Om vi skulle vilja ha någon ljusare ton och inte en färg som är lika utpräglad grön eller blå i tonen. Har du några rekommendationer då? Vi blev mycket nöjda med sommarsnö i vår hall som du hjälpte oss tidigare med.

29/05/2023 12:48:01

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen 

Lite osäker på din senaste fråga? Om du vill ha en mer dämpad kulör så kika på  LADY 6351 Tender Green,  LADY 4629 Skuggblå eller  LADY 5343 Industriell Grå. Provmåla igen.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top