Färgval skrivbord

Kategorier:

- Kontor

- Övrigt

Vi har byggt ett skrivbord och målat det med någon form av vit hårdvaxolja, dock ser träet nästan omålat ut ändå och vi har bestämt oss för att måla om det i någon täckande färg som passar med två byråer i vit färg och ett äldre bord och stolar som är mer gulaktiga i färgen. Vi är mest inne på någon vit ton men inte för skrikig. Vilken av era färger skulle ni rekommendera? Mvh Hanna Söderström

2023-09-15 10:07:34

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Jag hjälper dig gärna men här skulle jag behöva lite mer information för att du ska få så bra svar av mig som möjligt. Vilken färgkod (ncs) har du på dina vita detaljer som fönster, dörrar och snickerier och närliggande möbler, om inte alla dessa detaljer ska målas om? Det påverkar vilka andra kulörer som blir bra och hur du kommer att uppleva slutresultatet. Lättaste sättet att ta reda på vilken vit kulör (om vita) dessa detaljer har är att låna hem färgprover på de vanligaste vita, S0500-N och S0502-Y, och jämföra. Återkom sedan med detta, så hjälper jag dig gärna vidare sedan.

För bästa råd om tillvägagångsätt och rätt produkt måste jag hänvisa dig till vår tekniska support. Du når dem på Jotun.com. Klicka på pratbubblorna längst ner i högra hörnet så svarar de dig så fort de har möjlighet.
Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top