Färg till möbel

Kategorier:

- Sovrum

Lister/dörrar/fönster : Modern beige på dörr och lister. Svarta fönster. Tack och vägg målad i Macchiato

Angränsande rum : Modern beige

Hej, Jag vill måla möbler i dotterns rum, hon har fastnat för färgen ”iconic”, dvs en grönare färg. På väggarna har hon färgen ”macchiato” och dörr och lister är målat i ”modern beige”. Passar tonen i iconic in i dessa färger eller har ni tips på likande grön ton som vi kan måla möblerna i (bokhyllor) Tack på förhand!

01/04/2024 19:09:53

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Gröna toner kan få  LADY 1359 Macchiato att upplevas grårosa. Kika på en mer grönblå ton som tex  LADY 6351 Tender Green,  LADY 6315 Jade eller den blå  LADY 5249 Linblå i stället.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, Nya LADY Wonderwall, LADY Essence eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top