Nyans

Kategorier:

- Kök

Hej, Jag letar efter en vit eller beige nyans som passar Boråstapeters "Flora". Önskar liksom samma färg som bakgrunden i den tapeten :) Lyckats klura ut de andra färgerna tror jag men inte grunden. Mvh Anna-Cecilia

2024-04-15 14:52:33

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jättesvårt att säga vilken exakt kulör det är i tapeten utifrån en bild. Det lättaste är nog om du tar med tapetprov till en av våra återförsäljare och ber dem scanna av den kulören. Kika annars på  LADY 10290 Soft Touch,  LADY 1875 Sans,  LADY 1832 Skandinaviskt Ljus,  LADY 12118 Hummus eller  LADY 1519 Vanilj.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, LADY Essence, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.



Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top