Väggfärg som matchar kök i Pale Linden

Kategorier:

- Kök

Lister/dörrar/fönster : S 0500-N

Angränsande rum : S 1502-Y50R

Hejsan, Vi ska göra om vårt kök och är ute efter en väggfärg som passar till Jotun Pale Linden (S 2005-G70Y) som vi har valt på våra köksluckor. Alla snickerier och lister är målade i Jotun Klassisk vit (S 0500-N), köket har ett fönster i österläge och våra vitvaror är rostfria. Den intilliggande hallen är målad i Nordsjö HoP Greige (S 1502-Y50R). Prio är att väggfärgen i köket ska passa bra med Pale Linden, men ändå kontrastera något mot listerna i Klassisk Vit på ett fint sätt. Tacksam för tips!

24/04/2024 21:36:06

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att ladda upp en planlösning så vore det toppen? Den behöver inte vara så avancerad, bara så att jag ser hur rummen hänger ihop. Återkom med denna så fortsätter vi sedan:)



Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Här kommer en planritning på köket som är ca 8 kvm.

25/04/2024 21:50:45

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Tack. Om du inte målar om i angränsande rum så kika på  LADY 1622 Reflektion till väggar i köket.

Om du kan tänka dig att måla om i angränsande rum så kika på  LADY 1928 Sommarsnö i köket och 553 Ascott i angränsande rum.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color, LADY Essence, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top