Färgråd

Kategorier:

- Vardagsrum

Lister/dörrar/fönster : Klassisk vit

Hej, Vi vill måla om vardagsrummet som nu har färgen Kalkgrå. Den är för mörk tycker vi nu och vill ha någon ljusare. Funderar på något i stil med Sommarsnö, reflektion, eller klassisk vit. Vi har ett fönster i sydväst-läge och stort fönster parti och balkong i nord-väst läge så vardagsrummet har bra ljusinsläpp. Vad rekommenderar ni? Ni får gärna ge förlag på andra vita eller ljusa kulörer! Inredningen är främst beige/vit/ek. Vi har ingen bild på planlösningen.

2024-07-18 22:23:17

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Vad har du för färgkod på köksluckorna?

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Köket är långt från vardagsrummet så det kommer inte att synas tillsamman. Det är två rum emellan… men köksluckorna är högglans kall vita.

19/07/2024 15:23:36

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Tack. Kika på  LADY 1376 Froströk,  LADY 1928 Sommarsnö,  LADY 0486 Silke eller  LADY 1622 Reflektion.

Provmåla på stora papper som du kan flytta runt och se hur kulörerna blir på olika ställen i rummet, i olika ljus. För matta och vackra väggar målar du med LADY Pure Color,LADY Essence, Nya LADY Wonderwall eller LADY Balance. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna Pure Matt, Silkematt, Halvblank och Superblank. Taken målas med LADY Interior Finish om det är trätak och med LADY Perfection om det är släta tak.



Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top